Nationalt videncenter for Historie- og Kulturarvsformidling (HistorieLab)

På siden finder du centerets publikationer, kildebank og eksempler på undervisningsforløb m.m.

HistorieLab er et nationalt videncenter placeret i forskningsafdelingen Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund.
Igennem forskning og udviklingsprojekter arbejder man i centret med at udvikle og nytænke, hvordan man underviser i og formidler historie og kulturarvsformidling, særligt målrettet grundskoleniveauet. Centeret blev oprettet i 2011 og er siden 2019 drevet i et samarbejde mellem UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole og Vejle Kommune.

Siden har et udbygget rum til undervisningsbrug med inspirationsmaterialer vedr.: Spil, Undervisningsmaterialer, Quizzer og opgaver, Film og medier, MOOCs, Kildebank og en Temaside >>

Siden giver desuden adgang til Historiedidaktisk Tidsskrift - Radar

Adgang